rocket_event_small

Slik ansetter du SEO, CRO og Google Ads-spesialister

I 2015 ble vi utsatt for 5000 medieinntrykk daglig, i 2020 steg dette tallet til 7000. Hvem greier å huske alle de 7000 inntrykkene fra i går?

Konkurransen om markedets oppmerksomhet er knallhard og med det er det mange som ønsker å in-house. Under korona har etterspørselen etter kompetanse innen digital markedsføring økt betraktelig. Kompetanse på SEO, CRO og Google Ads og annen betalt annonsering har aldri vært så ettertraktet som nå.

Det er fornuftig å utforske in-housing, men hvordan skal du bygge en fullverdig rigg som er på nivå med de råeste byråene i markedet? Skal du velge noen ting du skal ha «innomhus» og hente resten? Hvordan shopper du byråtjenester i 2022?

Webinaret skal svare på følgende spørsmål: 

  • Hvilken kompetanse bør du ha på huset?
  • Hvilke faglige krav skal stilles?
  • Hvordan måle, motivere og belønne?
  • Hvordan utvikle kompetanse, beholde dyktige folk og tiltrekke talent?

Se teaser der Magnus Strømnes Bøe forteller om hva som blir tatt opp på webinaret.

Dette er et praktisk webinar – for daglige ledere og andre som jobber i større virksomheter innen markedsføring, strategi og rekruttering.

Webinaret ledes av noen av de mest anerkjente innen sine respektive fagfelt i Norge, som nå har etablert selskap Rocket 🚀. Et nytt byrå som foruten å jobbe med SEOCRO og betalt annonsering, også jobber med rekruttering av spesialister innen nevnte disipliner. Selskapet er gründet av Magnus Strømnes Bøe, tidligere partner i RED og leder av RED Performance, Vegard Rohde Garder, tidligere CTO i Synlighet og Erik Holland Haukebø som kommer fra rollensom CRO and Experience Manager i TV2. Rocket har IT-konsernet Nova Consulting Group i ryggen og en storesøster i anerkjente Pineberry i Stockholm. 

Magnus Strømnes Bøe
Har 20 års erfaring med søkemotormarkedsføring, webanalyse, digital forretningsutvikling – samt byråledelse og rekruttering. Magnus er styreleder i Bransjerådet for søkemotormarkedsføring, styremedlem i INMA, tidligere partner i RED og tidligere leder av RED Performance – samt styremedlem i Bohus og CityMaid. Han ble kåret til Årets foredragsholder av ANFO i 2015/2016, INMAs ærespris 2020, Sølv i Performance Awards for Webanalyse i 2016 og har sammen med flere høstet heder og ære i andre kåringer.

Vegard Rohde Garder
Teknolog som til nå har hatt ansvar for byrået Synlighets største klienter innen betalt annonsering; programmatiske kjøp og enkelt kanaler som Google Ads, Youtube Ads, Linkedin Ads, Facebook Ads m.m. Vegard fikk sølv i kategorien offline performance i INMA 2020 med Right Price Tiles. Shortlisted som eneste nordmann i SemRush sin Young Marketing Professional of the Year i 2020 og har jobbet tett og nært med ansettelser i Synlighet.

Erik Holland Haukebø
Konverteringsspesialist med erfaring fra RED / Dentsu og TV2. Økonomisk utdanning og har å vise til meget gode resultater fra et utvalg av tidligere kunder. Erfaring med internasjonal markedsføring. Erik hadde ansvaret for alle REDs kunder innen CRO, han har vunnet Dentsu Value Awards for Pioneering og har holdt utallige foredrag og kurs i faget.