årets_foredragsholdere2021

ANFO kårer Årets Foredragsholder for konferanseårene 2019-2021

Dette er en utmerkelse det er utrolig gøy å dele ut!

Gjennom veldig mange år har ANFO markert «Årets Foredragsholder» basert på evalueringer av foredragsholdere fra våre mange konferanser. I lys av pandemien og ikke minst de konsekvensene den har hatt i bl.a. konferansemarkedet, valgte vi å utsette fjorårets kåring til i år. Prisen som nå skal deles ut er altså «Årets Foredragsholder» for de to siste årene. Prisen deles ut på DSAD den 14. oktober.

Med prisen for «Årets Foredragsholder» ønsker vi å takke alle våre gode faglige venner som hjelper oss med en viktig del av vår virksomhet! I et normalt konferanseår har vi over 100 foredrag og opptredener. På to år, med et høyt aktivitetsnivå med hybridløsninger og digitale eventer, blir det fort det dobbelte. Det å stå på en scene og får feedback fra publikum er motiverende, men det å stå alene foran en skjerm er krevende. Det har vært usedvanlig mange gode digitale prestasjoner. Herom hersker ingen tvil. Bare det å komme med i et finaleheat som det vi her presenterer, er en bragd!, sier Marlene Rasmussen, event- og medlemskoordinator i ANFO. Pandemien har vært utfordrende for oss alle. Vi er mange som måtte gå inn i en aktiv nytenkingsmodus. I lys av dette er det fantastisk at vi som en ledende aktør innen kompetanseheving nok en gang kan vise at vi setter pris på bransjens faglige sirkushester. Dette er en utmerkelse det er utrolig gøy å dele ut!

Finaleheatet består av 20 foredragsholdere og man havner i dette prestisjefylte heatet ved å ha litt bedre evalueringer enn andre. Disse finalistene er et ganske eksklusivt utvalg av foredragsholderne som har hjulpet oss de to siste årene. Vi skal vokte oss for å ta for store ord i bruk, det er neppe pandemiens egentlige helter vi her snakker om! Men at denne gjengen har vært spesielt gode på omstilling og tilpasning til et nytt foredragsregime er det ingen tvil om.

Regjerende mester fra 2019 er Hanne Norstrøm-Ness. Den gang Vipps, nå NoA Consulting.

Topplisten viser aktualiteten og spekteret i ANFO sitt faglige tilbud.

Alexander Haneng 

Adrien Bjørnskau 

Vebjørn Søndersrød   

Truls Fjeldstad

Sunneva Kilsti og Mia Harbo 

Sondre Gravir 

Siri Norhagen 

Martin Berggren Rove

Maja Folgerø/Snorre Martinsen

Linda Refvik 

Kathinka Sommerseth 

Ingjerd Blekeli Spiten 

Håvard Kvernaas Bakken  

Hans Erik Johnsen og Maria Høye Haugstad

Elisabeth Staksrud 

Eivind Roald

Christian Werner Skovly

Bendik Heiberg 

Anna Blom Rian

Anders Fjeld 

Posten/Bring

Red dentsu X

Ræder

Norgesgruppen

Opinion

Sats

Ikea

Orkla

Bureau

Norwegian Fashion & Textile Agenda

OBOS

DNB

ANFO

Wiersholm

UiO

QNTM Group

Tidligere Advokatfirmaet Føyen

Curamando

Teft

Kid/Hemtex

Vi gratulerer alle på listen og ønsker alle sammen lykke til.

Del dette innlegget: