Clubhouse_Trygve_Haneng_1024x500

ANFOs TechRadar #2: Hvordan blir Clubhouse brukt i dag

Vi tar en prat med to dyktige personer som er aktive på appen: Alexander Haneng og Christian Bustillo.

Mange spør oss om Clubhouse og hvordan konseptet fungerer. Derfor har jeg tatt en prat med to dyktige personer som er aktive på appen for å høre om deres erfaringer så langt.

Først ut er Alexander Haneng som er direktør for innovasjon i Posten. Han er en aktiv bruker, og arrangerer fagsamtaler om ledelse hver onsdag kl 21:00.

Alexander deler av sine erfaringer så langt, og gir sitt syn på merkevarer vs privatpersoner.

Jeg har også snakket med Christian Bustillo som er selvstendig næringsdrivende. Han var en av de første nordmennene til å ta appen i bruk, og er ofte med på samtaler og diskusjoner. Han har og fått godkjent Norges første «Klubb» som har fått over 1500 medlemmer på få dager. Christian er spesialist på og jobber med sosiale medier. Han snakker om mulighetene spesialistene har til å vise seg frem, og gir gode tips til hvordan man kan bruke appen på best mulig måte.

Christian forteller om mulighetene man har for å gjøre seg hørt, og gir gode tips til hvordan man kan bruke appen på best mulig måte.

Møt ANFO-advokaten på Clubhouse: fredag kl. 12:00

Inntil videre vil vi i ANFO prøve ut dette formatet på fredager kl. 12. Bli med førstkommende fredag! Der kan du spørre ANFOadvokaten, Carsten Gunnarstorp, om det du lurer på inne i klubben Markedsføring Norge. Link til event: HER

Del dette innlegget: