Thomas_Rønnerud_munbind_1024x500
Thomas, her på hjemmekontoret, utsetter selv ikke katten for potensiell smittefare.

Smittevernreglene. Utfordrende, ja. Umulig? Neppe.

De nye smittevernreglene gjør et allerede utfordrende år enda mer utfordrende, men slett ikke uløselig.

ANFO kan i skrivende stund ikke gjøre en heldigital livesending da vi stiller høye krav til kvalitet på våre konferanser. Vi benytter flerkameraproduksjon, har minimum to teknikere i arbeid, flere foredragsholdere i løpet av en dag og selvfølgelig konferansier. Slik situasjonen er nå, har vi ikke mulighet til å produsere heldagskonferanser på måten vi vanligvis gjør.  

ANFO velger ikke minste motstands vei, ikke denne gangen heller. Når det kommer til konferansedelen av vårt medlemstilbud, vil vi inntil videre spille inn alt i studio på forhånd for å få en helhetlig og god konferanseopplevelse. Dette vil i første omgang gjelde for den planlagte konferansen Rethink Retail, og for prisutdelingen MMM. Førstnevnte vil vi flytte til januar og vi lover at dette blir verdt å vente på.  

Videre har vi mye annet bra på programmet frem mot jul. ANFO Effekt Kick-off vil gå over en hel uke med digitale, faglig innlegg hver dag, og vi avslutter uken med en digital After Work. I tillegg har vi to webinarer i loopen.  

Følg med, og meld deg på her: www.anfo.no/event  

Del dette innlegget: