Bli med! Teft samler inn data fra bransjen

ANFO gjør noen av de viktigste undersøkelsene i bransjen og en annen aktør som gjør en tilsvarende viktig undersøkelse er våre venner i Teft. Som en ledende bransjeaktør synes vi i ANFO at det er viktig at det grunnlaget Teft fremskaffer er grundigst mulig. Derfor oppfordrer vi alle til å delta.

Teft jobber med rekruttering og rådgivning for kompetansemiljøene som jobber med markedsføring og kommunikasjon. For 11. året på rad samler de inn statistikk fra ansatte og ledere i markedsavdelinger, annonsørmiljøer og blant byråene. I undersøkelsen kartlegges lønn, forventninger og trender som har betydning for ledelse og rekruttering i kommunikasjonsmiljøer.  Resultatene av undersøkelsen deler de med bl.a. ANFO sine medlemmer når det er klart, og i mellomtiden får de som svarer på undersøkelsen tilgang på den siste rapporten. Les mer om undersøkelsen HER

Ta undersøkelsen HER

Del dette innlegget:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Meld deg på nyhetsbrevet

Følg oss på sosiale medier

Bli medlem

Vil du vite mer om medlemskap i ANFO? Skriv inn navn og e-post, da tar vi kontakt og forteller mer om medlemskap og fordeler.

Abonnér via Apple, Spotify, Podchaser eller Spreaker