Bli med! Teft samler inn data fra bransjen

ANFO gjør noen av de viktigste undersøkelsene i bransjen og en annen aktør som gjør en tilsvarende viktig undersøkelse er våre venner i Teft. Som en ledende bransjeaktør synes vi i ANFO at det er viktig at det grunnlaget Teft fremskaffer er grundigst mulig. Derfor oppfordrer vi alle til å delta.

Teft jobber med rekruttering og rådgivning for kompetansemiljøene som jobber med markedsføring og kommunikasjon. For 11. året på rad samler de inn statistikk fra ansatte og ledere i markedsavdelinger, annonsørmiljøer og blant byråene. I undersøkelsen kartlegges lønn, forventninger og trender som har betydning for ledelse og rekruttering i kommunikasjonsmiljøer.  Resultatene av undersøkelsen deler de med bl.a. ANFO sine medlemmer når det er klart, og i mellomtiden får de som svarer på undersøkelsen tilgang på den siste rapporten. Les mer om undersøkelsen HER

Ta undersøkelsen HER

Del dette innlegget: