DSAD_2019_ElisabethStaksrud

Er Internett farlig for barn?

Er Internett farlig for barn? Hva er foreldre redd for, og hvilke konsekvenser har dette? Hva er egentlig forskjellen på barn og foreldre? Hvilket samfunnsansvar må bransjen ta, og for hvem? Og hvordan er det egentlig å vokse opp med Internett?

Basert på internasjonal forskning på barn og medier de siste tjue årene, presenterer Staksrud sine «topp ti» innsikter fra forskningen på DSAD – Den Store Annonsørdagen den 8. oktober. Foredraget heter: Barn, unge og Internett: Topp ti innsikter fra medieforskningen!

Elisabeth Staksrud er professor i medievitenskap ved UiO, hvor hun blant annet forsker på barn og unges bruk av Internett. Hun er med i ledelsen av verdens største prosjekt om barn og Internett, EU Kids Online, og har publisert flere bøker og artikler om emnet. Selv savner hun tekst-TV.

Vi sees på DSAD!

Del dette innlegget: