DSAD_gul_1024x500

Den Store Annonsørdagen 2020

  • 8. oktober, 2020
  • Kl. 08:20 – 15:30
  • Latter, Aker Brygge
  • ANFO medlem: 3.900,-⎜Ikke medlem: 5.450,-⎜DN Fordel + MBL/LLA: 4.400,-⎜Pris ekskl. mva.⎜Grupperabatt: Kontakt anfo@anfo.no

Konferanser kommer og går. Den Store Annonsørdagen, DSAD, har blitt en godt etablert møteplass og nettverksarena. Men stadig i fornyet form og innhold.

På DSAD presenterer vi en kombinasjon av faglig tyngde, inspirasjon og caser fra aktører vi mener andre kan lære fra og bli inspirert av. Her har de vært alle sammen! Både internasjonale tungvektere som bla Byron Sharp, Sir John Hegarty, Ajaz Ahmed og Bob Hoffmann har vært her. Vi har et solid internasjonalt nettverk men selvsagt har også svært mange kjente og kjære norske foredragsholdere hatt sentrale roller på DSAD.

Også i 2020 kommer vi til å presentere norske og internasjonale speakers på svært høyt nivå. En som allerede er klar er Samuel Scott. Med base i Tel Aviv har han gjort seg bemerket som både speaker, konsulent og som kommentator i det internasjonale «fagbladet» The Drum. Som oftest i skjæringspunktet teknologi, media og markedsføring. Sjekk HER

Vi har også med oss Sondre Gravir. I dag CEO i SATS Group og med tidligere bred erfaring fra diverse sentrale stillinger i Schibsted. Både i tradisjonelle media og classified delen av selskapet.  

Deler av dagen knyttes det ekstra spenning til. En av disse er Den Store Annonsørrapporten som årlig presenteres i komplett form på DSAD. Rapporten pleier å få ganske mye oppmerksomhet. Det gjør den nok i 2020 også. Rapporten presenteres av Håvard R. Bakken fra ANFO

Stefan Engeseth er foredragsholder, konsulent og forfatter. Ikke minst er han innehaver av bedriften med det utrolig kule navnet Detective Marketing. Han har nylig gitt ut en oppfølger til bestselgeren Sharkonomics. Bok nr. to fortsetter naturlig nok der bok en startet. Navnet er også gitt; Sharkonomics 2. Det handler om strategi, angrep og forsvar i en verden hvor disruption er regelen og ikke unntaket. Men mest handler dette om et nyttig foredrag fra en engasjerende foredragsholder. Boken får du forresten på dagen!

Kjersti Fløgstad er Administrerende direktør på Nobels Fredssenter. Hun brenner for  bærekraft og at vi som markedsførere opptrer ansvarlig. Kjersti har solid bakgrunn for å mene mye om dette. Hun har tung erfaring fra DNB, Care, Unicef mm. 

Elisabeth Staksrud fra Universitetet i Oslo, Institutt for Media og kommunikasjon, er en spennende og morsom foredragsholder. Hun kan mye og mener mye om barn og unge, media og markedsføring. Dette er både nyttig og relevant for alle oss som driver med markedsføring. 

På dagen kårer vi også Årets foredragsholder. I 2019 var det det Hanne Norstrøm-Ness fra Vipps som vant. Vipps fikk også historiens første spesialpris som følge av solid dominans i finaleheatet. Se HER. Hvem som vinner i 2020 får du med deg på DSAD.

ANFO sangen fremført av Jon Niklas Rønning på DSAD 2019 hører du HER

Programmet fra DSAD 2019 finner du HER

Endelig program kommer!

Vi sees på DSAD 2020!

Meld deg på nyhetsbrevet

Følg oss på sosiale medier

Bli medlem

Vil du vite mer om medlemskap i ANFO? Skriv inn navn og e-post, da tar vi kontakt og forteller mer om medlemskap og fordeler.

Abonnér via Apple, Spotify, Podchaser eller Spreaker