Coworker business colleagues working together in cafe

ANFO utfordrer Facebook

Still Facebook spørsmål!

Det er en kjent sak at Facebook og ANFO har vært uenige ved flere anledninger. Det har hendt før, og vil nok helt sikkert skje igjen. Samtidig har vi også respekt for det Facebook har oppnådd, det er uomtvistelig en suksess.

ANFO inviterer derfor til en faglig samling i form av et Webinar. Her holder Facebook et innlegg hvor de forteller om nyheter, utfordringer og muligheter. I tillegg er de tilgjengelig for spørsmål. Spørsmål kan du sende inn i forkant til trygve@anfo.no.

Du kan fortsette å sende inn spørsmål under hele webinaret.

Når: 12. juni kl. 10:00 – 11:00
Hvor: Webinar

Agenda: 

  • Velkommen og innledning – Jan Morten Drange, ANFO og Rune Paulseth, Facebook
  • Muligheter og trender – Nina Hareide-Larsen, Facebook
  • Q/A 

Del dette innlegget: