Smart Start_2

ANFO Smart Start: De siste handelstrendene

De siste handelstrendene – hva blir den neste disrupteren?

Det er krevende tider nå, det må vi bare erkjenne. Det er ingen tvil om at verden er mer usikker enn de fleste av oss har opplevd tidligere. Pandemien er ikke over, selv om vi her i Norge lever mer eller mindre som før. Vi ser tydelige klimaendringer – vi MÅ endre måten vi lever på.

Det er krig. Inflasjonen påvirker alle nordmenns lommebok og vi har energikrise. Vi har rett og slett ikke like mange penger å bruke på handel, så hvordan skal handelsbransjen gripe an dette? Hvem klarer å bli de nye stjernene på Retail himmelen, den neste supernovaen?

Britt deler de ferskeste handelstrendene, eksempler å la seg inspirere av samt gode tips til hvordan man selv kan bli en supernova i handel.

Begrenset antall plasser.

Velkommen!


Foredragsholder:

Britt Otterdal Myrset er partner i Deloitte og leder en portefølje av tjenester knyttet til selskapers topplinjevekst og ledelsesagenda i Deloitte. Hun er Deloitte sin Consumer og Retail ekspert og har jobbet med handelsaktører i inn – og utland i over 20 år. Britt har levert store transformasjonsprosjekter i tillegg til rene vekststrategi og innovasjonsprosjekter. Hun er en engasjert og synlig aktør i Norges handelsdebatter.