Smart-Start_7_fullt

ANFO Smart Start: Hvordan kommer generativ AI til å påvirke oss markedsførere?

Bli med på ANFO Smart Start for å utforske de mest revolusjonerende AI-teknologiene i 2023! Opplev ChatGPT, DALL-E, Midjourney. Runway Gen-1, Adobe Firefly og Stabel Diffusion, og få en grunnleggende forståelse av hvordan disse teknologiene fungerer og hvordan de kan brukes til å forbedre markedsføringen din.

ChatGPT, utviklet av OpenAI, er en imponerende modell for å generere naturlig tekst. Med trening på store mengder tekst kan teknologien skape tekst basert på en gitt kontekst eller prompt. ChatGPT kan brukes til å skape tekst som beskriver eller kompletterer eksisterende tekst, svare på spørsmål og skape engasjerende historier.

DALL-E, Midjourney, Adobe Firefly og Stabel Diffusion er imidlertid spesielt kjent for sin evne til å generere unike bilder som aldri har eksistert før. Disse teknologiene kan gi markedsførere et konkurransefortrinn ved å tilby en visuell identitet som er helt original og enestående.

Sikre deg en plass på ANFO Smart Start, og oppdag hvordan generativ AI-teknologi kan forbedre markedsføringsstrategien din i 2023!

Eksempler på bilder skapt av AI i Midjourney.