Eventbilde_842x595

Personvern – hvilket ansvar har du som annonsør?

Velkommen til høstens mest lærerrike tema!

Det er gått 4 år siden GDPR ble innført i Norge og skapte hodebry for mange. Reglene er stadig i endring, de justers og tilpasses for hva som er lov og ikke lov innen personvern. Vet du hvilke regler som gjelder nå og hva de egentlig betyr i praksis? 

På dette frokostseminaret får du alt du trenger å vite om dagens situasjon, hva som er forventet å komme og ikke minst konsekvenser for deg som annonsør.

I panelet sitter deltagere fra ulike deler av bransjen klare til å dele sin kunnskap.

Vi ser frem til en lærerik morgen med spennende historier, diskusjoner og ikke minst konkrete nyttige tips for deg å ta med videre. Jan Morten Drange fra ANFO vil lede paneldebatten. 

Innlegg:
  • Erik Bugge, daglig leder og gründer av Kobler

Erik er grunnlegger av Kobler og brenner for menneskers rett til privatliv. Han har flere ganger vært invitert til EU parlamentet i Brussel for å diskutere lovgivningen rundt personvern. På dette frokostmøte vil han snakke om konsekvensen av DSA og DMA for digital reklame. 

  • Karim Ghouas, teknologidirektør i Kobler

Karim har hovedansvaret for teknologien bak Kobler-plattformen. Han vil blant annet dele de utfordringer som Kobler har hatt og hvordan vi har valgt å løse disse i praksis. Panelets deltagere (debatt):

Jan Morten Drange, Administrerende direktør i ANFO
Jan Morten er dagens ordstyrer og kjent for de aller fleste. Han har lang fartstid innen bransjen og har de siste 10 årene vært adm.dir i ANFO

Svein Eriksen, Director of Sales i NHST Media Group
Svein har lang fartstid fra mediebransjen, deriblant Telenor Media, Scandivavia Online, Schibsted og Omnicom. Jobber nå som Director of Sales i NHST Media Group som også står foran mange nye utfordringer med DSA.

Jan Berthrand Danielsen, Country Manager i Adform
Leder for Adforms norske avdeling og jobbet tidligere hos Schibsted (kampanjer og leveranser). Brennende opptatt av digital markedsføring samt hvordan løse fremtidens utfordringer på best mulig måte. 

Adrien Bjørnskau, General Manager RED dentsu X
Adrien representerer et av Norges største mediebyråer, RED dentsu X. Han har lang erfaring fra byråsiden og er ofte å se på scenen med inspirerende foredrag og innlegg. 

Carsten Gunnarstorp, advokat i ANFO
Forretningsadvokat med særlig kompetanse innen markedsføringsrett og personvern. God kommersiell forståelse og formidlingsevne. Har de siste 4 årene vært ANFOs advokat og ekspert.

Erik Bugge, CEO i Kobler
Erik er grunnlegger av Kobler og brenner for menneskers rett til privatliv.