DSAD 2018

DSAD 2018

Den Store Annonsørdagen er en av ANFO sine virkelige merkedager. På denne dagen møter du toppen av foredragsholdere fra inn- og utland. Her søker vi en kombinasjon av faglig tyngde, faglig inspirasjon og caser fra aktører vi mener andre kan lære fra, og bli inspirert av.

Konferanser kommer og går. DSAD må man kunne kalle en «stayer» når vi nå for 12. år på rad arrangerer denne populære dagen. 

Vi kårer også Årets Foredragshoder. I 2016/2017 var det Kathinka Sommerseth fra Storebrand som stakk av med seieren. Hvem blir årets foredragsholder 2017/2018? Shortlist kommer etter ADTECH: Media 12. september. 

Den Store Annonsørrapporten som i år er skrevet av Håvard Rønnevig Bakken i ANFO vil lanseres og deles ut til alle deltagere. 

Noen ganger har vi hatt en rød tråd, andre ganger ikke. Vi har alltid vært opptatt av balansen mellom umiddelbar nytte og inspirasjon. Vi tror vi trenger og ønsker oss begge deler. Uten at vi skal skryte på oss en veldig rød tråd for årets konferanse så kommer man i 2018, ikke utenom det faktum at vi har noen digitale utfordringer. Programmatisk har kommet for å bli, GDPR er et faktum og blockchain er på alles lepper som et svar på annonsørenes krav til transparens.

På slutten av dagen får du selvsagt med deg årets høydepunkt; Den Store Annonsørgoodiebagen fylt med flotte produkter fra våre medlemmer.