Ai-skole_Fullbooket

AI-skolen: Praktisk innføring i ChatGPT, Midjourney og DALL•E 2

Velkommen til et spennende kurs om generativ AI og hvordan du kan bruke det til å skape fantastiske tekster og bilder.

Generativ AI er et felt innen kunstig intelligens, som handler om å lage innhold som ser ut som det er laget av mennesker, men som egentlig er laget av maskiner. Dette kan være alt fra å skape realistiske bilder og videoer, til å skape musikk og poesi. Generativ AI har potensiale til å revolusjonere mange bransjer samt gi oss mange nye verktøy å jobbe med.

På dette kurset vil du lære om hva generativ AI er, hvordan det fungerer, hva det kan brukes til og sist men ikke minst, hva det ikke kan brukes til. Du vil også få muligheten til å prøve noen av de nyeste og mest avanserte verktøyene innen generativ AI, nemlig ChatGPT, Midjourney og DALL•E 2.

ChatGPT er et verktøy for å lage naturlige og engasjerende tekster basert på ulike temaer og stiler.
Midjourney og DALL•E 2 er verktøy for å lage kunstige bilder med enkle instruksjoner.

Du vil få se hvordan du kan bruke disse verktøyene i hverdagen. Du vil også få mulighet til å lage dine egne tekster og bilder ved hjelp av disse verktøyene, samt dele og diskutere resultatene med de øvrige deltagerne.

Max antall deltakere: 13 personer.

Foredragsholder:
Fredrik Pettersson, teknologi direktør i ANFO


Program

09:00 – 09:15 Velkommen og presentasjon av kurset

09:15 – 10:00 Introduksjon til generativ AI
Kurset er delt inn i 2 deler. Vi starter med en velkomst og presentasjon av kurset, der vi forteller deg hva du kan forvente deg av dagen. Deretter går vi over til en introduksjon til generativ AI, der vi gir deg en oversikt over hva det er, hvordan det fungerer, hva det kan brukes til og hva det ikke kan brukes til. Vi vil også snakke om noen av bruksområdene og utfordringene med generativ AI.

10:00 – 10:15 Pause

10:15 – 10:45 Demo av ChatGPT
Etter en kort pause vil vi vise deg en demo av ChatGPT, et verktøy for å lage naturlig og engasjerende tekst basert på ulike temaer og stiler. Vi vil vise deg hvordan du kan bruke ChatGPT, hva du kan lage med det, og hva du bør være oppmerksom på når du bruker det.

10:45 – 12:00 Praktisk øvelse med ChatGPT
Etter demoen vil du få mulighet til å prøve ChatGPT selv, og lage dine egne tekster med det. Du kan velge mellom ulike temaer, stiler og formater, og se hva slags tekster du får ut. Du vil også få anledning til å dele og diskutere resultatene med andre deltakere. For denne delen må du ha med deg egen PC.

12:00 – 12:30 Lunsj

12:30 – 13:00 Demo av Midjourney og DALL•E 2
Etter lunsj vil vi vise deg en demo av Midjourney og DALL•E 2, to verktøy for å lage kunstige bilder med enkle instruksjoner. Vi vil vise deg hvordan du kan bruke Midjourney og DALL•E 2, hva du kan lage med dem, og hva du bør være oppmerksom på når du bruker dem.

13:00 – 14:30 Praktisk øvelse med Midjourney og DALL•E 2
Etter demoen vil du selv få mulighet til å prøve Midjourney og DALL•E 2, og lage dine egne bilder med dem. Du kan velge mellom ulike instruksjoner, parametere og effekter, og se hva slags bilder du får ut. Du vil også få anledning til å dele og diskutere resultatene med andre deltakere. For denne delen må du også ha med deg egen PC.

14:30 – 15:00 Pause

15:00 – 15:30 Oppsummering og refleksjon
Til slutt vil vi ha en oppsummering og refleksjon over dagen, der vi går gjennom hva du har lært, hva du har likt, hva du har lurt på. Vi vil også snakke om noen av de etiske og juridiske implikasjonene av generativ AI, samt noen av de fremtidige mulighetene og utfordringene.

Vi håper at du vil finne dette kurset både nyttig, morsomt og spennende.