Oppbudsbegjæring for Byråvalg AS

Fredag 26. april, har styret tatt den triste beslutningen om å sende oppbudsbegjæring for Byråvalg AS. ANFO og Teft står bak selskapet som siden 2018 har bistått norske merkevarer med valg av rett byråpartner. I løpet av den siste nedgangsperioden for media- og kommunikasjonsbransjen har de økonomiske resultatene uteblitt, og det er ikke lenger forsvarlig å fortsette driften av selskapet.

De som taper på dette er primært eierne, som taper innskutt lån og kapital til selskapet, og daglig leder i Byråvalg Knud Fahrendorff, som nå mister jobben. Det er mange, både kunder og byråer, som kommer til å savne Knud sin stødige ledelse av en godt styrt byråvalgsprosess. Vi vil på det sterkeste anbefale Knud som den stødige og kloke fagmannen han er, og ønsker han lykke til i jakten på ny jobb. 

Vi takker alle kunder, byråer og andre som har bidratt med interesse, kunnskap, råd og entusiasme for prosjektet.

Jan Morten Drange
Styreleder i Byråvalg AS

Del dette innlegget: