Få 10 % på Dialogkonferansen

Du har kanskje hørt om Dialogkonferansen? Konferansen er et must for alle som jobber innen markedsføring.

Dialogkonferansen er Nordens største og viktigste konferanse om CRM, AI, personalisert og digital markedsføring. Og den morsomste!

Nå får du som ANFO-medlem 10% rabatt på billetter hvis du bestiller før 12. mai. Bruk koden «10».

Konferansen er i idylliske Strömstad i Sverige fra 8. – 11. september 2024. Årets hovedtema er AI for markedsføring, og personalisering. I tillegg dekker vi kundereiser, lojalitetsprogram og datadreven kommunikasjon.

Alt er inkludert i billettprisen; fagprogrammet, hotell og måltider. Og et fantastisk sosialt program med båtturer, DJ, kostymeball, middag i solnedgang, allsang og dansing. Alle som har vært på Dialogkonferansen vet at den er helt unik – det er en grunn til at den har vært utsolgt hvert år siden 2013. Meld deg på nå!

Les mer om Dialogkonferansen her.

Del dette innlegget: