Dette er årets jury

Femten svært engasjerte og kompetente jurymedlemmer skal vurdere case i ANFO Magnet Awards 2024.

ANFO Magnet Awards er den årlige feiringen av fremragende prestasjoner innen employer branding. Årets jury er satt sammen av fagpersoner fra både annonsør- og byråsiden, og både privat og offentlig næringsliv er representert.

Employer branding er et utrolig spennende fagfelt som betyr mye for mange. Og det burde bety enda mer, for enda flere. Jeg tror det er mange der ute som sitter på gull de ikke tenker over en gang! Gleder meg til å bli inspirert av de beste, og skremt av de verste. For ikke å snakke om diskusjonen innad i juryen som alltid gir meg nye lag av forståelse som jeg aldri har tenk på selv. Håper også på ny rekord i antall case!

Tone Angsund i Trigger, som for første gang sitter i ANFO Magnet Awards-juryen. 

Jurymedlemmene i ANFO Magnet Awards 2024

 • Ellen Jorunn Bergem, Obos 
 • Danny Pellicer, Amedia
 • Ida Nicoline Glosimot, Vipps 
 • Irina Gorokohova, NRK  
 • Kristoffer Alderin, Stendi 
 • Marthe Haugen Stranden, Norconsult  
 • Nana Stajanovic, Sopra Steria  
 • Renate Gjerald, Forsvaret  
 • Carlo Duraturo, Universum 
 • Tina Jørgensen, Statens vegvesen  
 • Hans Petter Stub, Whydentify
 • Øistein Skeie, Hyper 
 • Anita Gustavsson, IF
 • Tommy Johansen, Veidekke 
 • Tone Angsund, Trigger 

Hans Petter Stub er jurygeneral i årets konkurranse.

Årets jury er en god blanding av folk som allerede har noen års fartstid i Magnet, og flere friske tilskudd. Felles for dem alle er at de er rågode i faget sitt, og at de har lang erfaring med employer branding. Det som gjør jurymixen ekstra spennende er at medlemmene representerer ulike sider av næringslivet, og dermed også hvordan man tilnærmer seg og jobber med employer branding

Julie Rønning-Arstad, konkurranseansvarlig for ANFO Magnet Awards.

Frist for innsending av case er 30. april. Les alt om konkurransen her.

Prisutdelingen for konkurransen finner sted 13. juni på Månefisken.

Del dette innlegget: