Farmasiet mottok Bauer Medias merkevarepris

Vi gratulerer med seieren!

Bauer Medias merkevarepris deles ut for 5. gang og er en pris vi deler ut i kategorien vekst – som vi mener fortjener en ekstra påskjønnelse.

Alle innleverte case fortjener heder og ære, men vår pris går til en aktør som skiller seg litt ut – og som vi synes har en X-faktor. Vinneren har tatt tydelige strategiske valg, hatt god effekt av betalte medier og kan vise til meget god vekst, som vi har hørt er bra i kategorien vekst. Bruk av aktualitet og humor er ikke vanlig i denne kategorien – men når dette gjøres på en god måte – kan du til og med få menn til å smøre seg og ikke bli grilla når de griller!

Vi gratulerer Farmasiet som vinner av Bauer Medias Merkevarepris 2023!

Farmasiet vant Bauer Medias Merkevarepris 2023.

Del dette innlegget: