ANFO Magnet Awards 2024

Endelig tid for konkurranse igjen!

ANFO Magnet Awards er tilbake! Konkurransen er den årlige feiringen av fremragende prestasjoner innen employer branding. Nok en gang setter ANFO søkelyset på det raskt voksende fagfeltet med den bransjeledende konkurransen. Det er på tide å undersøke hvordan bedrifter og byråene deres bygger attraktive arbeidsplasser og kommuniserer merkevarefordeler til potensielle ansatte – og kåre vinnerne.

ANFOs Julie Rønning-Arstad er konkurranseansvarlig og Hans Petter Stub i Whydentify er jurygeneral.

Etter fjorårets braksuksess gleder jeg meg veldig til årets konkurranse! Vi ser at stadig flere bedrifter får øynene opp for faget og ikke minst at det er stor investeringsvilje. Det legger grunnlag for en skikkelig spennende konkurranseperiode. Jeg ser frem mot å se hva bransjen har gjort de siste tolv månedene for å styrke employer brand og drive rekruttering.

Julie Rønning-Arstad, konkurranseansvarlig i ANFO

I dag, tirsdag 5. mars åpner konkurransen for innsending av case i syv forskjellige kategorier.

Kategoriene i ANFO Magnet Awards er:

  • Årets helhetlige employer branding 
  • Årets kampanje egne medarbeidere
  • Årets kampanje erfarne
  • Årets kampanje studenter
  • Årets stillingsannonse
  • Åpen klasse
  • Årets fagperson for employer branding – gratis deltakelse

Les alle kategoribeskrivelsene her.

Det er alltid spennende å se alt det gode arbeidet som er gjort innen employer branding – bransjen utvikler seg hvert eneste år, med nye ideer og tiltak. Jeg er også spent på å se om utviklingen med at stadig nye virksomheter investerer i fagområdet fortsetter, sier Hans Petter. 

Hans Petter Stub, jurygeneral i ANFO Magnet Awards

Har du spørsmål eller trenger bistand med noe i forbindelse med å sende inn case? Ta kontakt med Julie på julie@anfo.no 📧

Del dette innlegget: