Mark Adams er Årets foredragsholder

Vi gratulerer vinneren av den gjeve hedersprisen!

Gjennom mange år har ANFO kåret Årets Foredragsholder basert på evalueringer og tilbakemeldinger av gode bidragsytere fra våre mange møteplasser. Vi har et høyt aktivitetsnivå med fysiske møteplasser og konferanser, skoler og digitale eventer. 

Med prisen for Årets Foredragsholder ønsker vi å takke alle våre gode, faglige venner som hjelper oss med en viktig del av vår virksomhet! 

Årets foredragsholder er Mark Adams. Hans foredrag “How to be Luckiest Brand On Planet Earth” var et av høydepunktene på MarTech dagen tidligere i år. Der fikk altså Mark så gode tilbakemeldinger at han gikk helt til topps på denne prestisjefylte kåringen.

– Mark Adams er sannsynligvis en av de aller beste foredragsholderne du noensinne har hørt, eller kommer til å oppleve. Han snakker om markedsføring, media og teknologi på sin helt spesielle måte. Og det gjør han på en usedvanlig engasjerende og sjarmerende måte, sa Jan Morten etter Mark sin presentasjon på MarTech dagen til tidligere i år.

Nå har altså Mark fått nok en utmerkelse. Han har allerede det meste man kan tenke seg. Han er på listene «Top 100 people in London» og «Most influencial Londoner». Han er også kåret til «The Guardian Star of Tech City». Nå kan han også legge til «Årets foredragsholder» i Norge på CV-en.

Mark Adams på scenen på DSAD.

Finaleheatet bestod av 15 foredrag og foredragsholdere. Finalistene utgjør er et ganske eksklusivt utvalg av fantastiske scenekunstnere som har hjulpet oss det siste året. Ikke minst viser prisen aktualiteten og bredden i ANFO sitt faglige tilbud. Hele bransjen er veldig godt representert. Tusen takk til alle i finaleheatet, men en like stor takk til dere andre, som denne gangen bare nesten nådde finalen.

Finaleheatet er:

 • Katrina Dodd, Contagious Magazine
 • Håvard Kvernaas Bakken, ANFO
 • Kaj Johansson og Peter Lundberg, Kapero
 • Vebjørn Søndersrød, Advokatfirmaet Føyen
 • Tone Helene Angsund, Trigger
 • Mari Husby og Hege Bergland Ebbestad, McDonalds Norge
 • Anne-Sofie Åmodt, Opinion
 • Britt Otterdal Myrseth, Deloitte
 • Jørgen Brunborg-Næss, Synlighet
 • Fredrik Pettersson, ANFO
 • Richard Shotton, Astroten Behavioral Science
 • Inger Lise Kalvik, Sbanken
 • Lena Beate Hamborg Pedersen, Schibsted
 • Martin Bergren Rove, Orkla
 • Mark Adams, Vice mm.

Les mer om da vi slapp short list for Årets foredagsholder her.

Del dette innlegget: