Her er ANFO Media- og forventningsbarometer Q2’23

Følg med på forventningene til norske annonsør.

Vi har gleden av å presentere neste Media- og forventningsbarometer. ANFO har utført enda en undersøkelse på hvilke forventninger annonsørene har til Norge og deres egne økonomi. I tillegg har Nielsen bidratt med data om brutto spend på Norges største annonsører. IRM har nye tall på reklameinvesteringene i Norge, som gir et bilde av annonsemarkedets utvikling. Ipsos SOME tracker gir en siste oppdatering på nordmenns konsum av sosiale medier, og de viktigste endringene på den fronten. Kantar har bidratt med detaljer om det overordnede mediekonsumet til nordmenn.

Vi retter en stor takk til Ipsos, IRM, Kantar og Nielsen for deres verdifulle bidrag med data til denne rapporten.

For de som er interessert i å fordype seg i detaljene er rapporten nå tilgjengelig for nedlastning HER.

Del dette innlegget: