Eksklusivt innhold blir nå tilgjengelig

ANFO TV er en portal til både innsikt og inspirasjon for bransjefolk. Nå åpner vi opp enda mer av innholdet.

I motsetning til TV-bransjen generelt, hvor mer og mer av innholdet ender opp i betalte abonnementsvarianter åpner vi nå opp og tilgjengeliggjør enda mer av innholdet vårt slik at flere kan nyte godt av det.

På ANFO TV legger vi ut opptak av konferanser, heldigitale konferanser, webinarer og andre opptak som er relevante for medlemmene våre. Noe av dette er åpnet for alle. Annet innhold har kun vært eksklusivt tilgjengelig for medlemmer og konferansedeltagere – inntil nå. 

Akkurat nå åpner nemlig vi en stor del av det som kun har vært eksklusivt tilgjengelig medlemmer og konferansedeltagere. Det gjør vi fordi vi ønsker å tiltrekke oss enda flere medlemmer‚ og ikke minst dele av den store innholdsbanken med kunnskap som vi etterhvert har opparbeidet oss. 

Nå har du derfor muligheten til å gjøre dypdykk i en skattekisten av kompetanse som er relevant for alle annonsører og markedsførere.

Har du og firmaet ditt lyst å bli medlem i ANFO, og dermed ta del i et faglig felleskap med et stort og bredt interessefelt?  Ta kontakt med thomas@anfo.no og sett i gang prosessen. 

Del dette innlegget: