Nye AI-skoler og AI kompetanseprogram

Sørg for at du henger med i utviklingen - start din AI-reise med et av våre kompetanseprogrammer.

ANFO er en faglig forankret organisasjon med relativt tung og relevant kompetanse. Det våre medlemmer er opptatt av setter vi på agendaen. Vi har egentlig vært opptatt av kunstig intelligens en god stund. Men noe ganske spesielt skjedde i november 2022. Det som tidligere ble diskutert blant spesielt interesserte og kanskje i beste fall omtalt som maskinlæring ble brått tilgjengeliggjort for «alle». Chat GPT, DALL-E og Midjourney ble nesten over natten «allemannseie» blant oss som jobber med markedsføring. Og enten vi liker det eller ikke, så vil kommunikasjonsbransjen merke inntoget fra kunstig intelligens i veldig stor grad.

Dette var på mange måter oppspillet til nye kompetanseprogram i regi av ANFO. Startskuddet hos oss var en planlagt workshop med AI som tema. Planen var egentlig at vi skulle samle 12-15 spesielt interesserte og ta det derfra. Slik ble det ikke. Vi endte med 87 påmeldinger til denne work-shopen. Da måtte vi tenke annerledes. 

Vi, ved vår teknologidirektør Fredrik Pettersson, har nå holdt 30 bedriftsinterne presentasjoner om generativ AI hos våre medlemmer og gode venner i bransjen. Vi har i tillegg lansert en egen AI skole AI-skolen: Praktisk innføring i ChatGPT, Midjourney, Dalle-2. Skolen ble umiddelbart utsolgt og kull to er satt opp allerede i august. Denne skolen gjennomføres for øyeblikket også bedriftsinternt hos flere av våre medlemmer.

Fredrik holdt også et Smart Start-foredrag i april om generativ AI og hvordan denne teknologien kommer til å påvirke oss markedsførere. Det var fullsatt sal og et svært fornøyd publikum som fikk en god start på dagen.

Vi er også i ferd med å utvikle nye moduler og skoler med AI som basis. Alt er selvsagt ikke helt på plass, men vi ser for oss nye program i denne retningen:

  • AI-Skolen: Bli din egen innholdsprodusent. Tekst, bilder, lyd og video.
  • AI-Skolen: Lag ditt eget in-house reklamebyrå.

Vi byr gjerne på en AI-presentasjon hvis det er relevant. Våre AI-skoler gjennomføres både åpent og bedriftsinternt.


Det er noen plasser igjen til AI-skolen: Praktisk innføring i ChatGPT, Midjourney, Dalle-2AI. Den 31. august kl. 09:00-15:00. Mer informasjon og påmelding HER

Del dette innlegget: