Hjelp til valg av byrå?

ANFO-medlemmer får 15% avslag på Byråvalgprosesser.

Det lønner seg å være ANFO-medlem. Det vet alle som setter pris på alt det vi på vegne av våre medlemmer engasjerer oss i. Du vet sikkert også at ANFO er en av to engasjerte eiere (vår partner her er Teft) av Byråvalg. Ekstern bistand i slike prosesser er ofte både lurt og effektivt. 

Byråvalg hjelper annonsører med valg av nye byråer og evaluering av eksisterende byrårelasjoner. Dette har vi gjort siden 2018. 

Siden den gang har vi hjulpet et solid antall kjente norske merkevarer med å finne seg nye byråpartnere. Her snakker vi altså kreative byråer, mediebyråer, design- og PR byrå. Vi er stolte av den tilliten markedet har gitt oss og ikke minst det vi har fått av tilbakemeldinger fra både kunder og byråer.

Vi er mange som vet at det lønner seg å la Byråvalg styre prosessen. Vi tillater oss følgende påstand; Ingen har bedre oversikt over den norske byråbransjen enn Knud Fahrendorff i Byråvalg!

Ved avtale inngått fra nå og ut 2. kvartal i 2023 får alle ANFO-medlemmer 15% avslag på markedets beste prosesser fra Byråvalg.

Knud i Byråvalg

Ta gjerne kontakt med daglig leder i Byråvalg, Knud på knud@byravalg.no eller 952 83 101 for en uforpliktende prat.

Del dette innlegget: