Hedersprisen Årets birøkter

Bransjen som en helhet ble hedret med prisen Årets Birøkter i ANFO Effekt 2022.

Prisen Årets Birøkter har vi hatt med helt fra starten av ANFO Effekt, og den har blitt delt ut 5 ganger før. Dette er en pris som henger usedvanlig høyt.

Disse har tidligere vunnet Årets Birøkter:
  • Prisen ble første gang delt ut til Svein Larsen fra daværende Futatsu, nå Atyp. For en utrettelig kamp for effektiv kommunikasjon i mange år.
  • Neste gang til Torstein Rafgård i OMD. Toppsjefen i et byrå som har dominert vinnerlistene i ANFO Effekt siden starten.
  • Så til Espen Haugen og Anders Erikson, den gang Kitchen, i dag Los&Co. Gutta bak Effektboken.
  • I 2020 var det DNB sin markedsavdeling som vant denne hedersprisen. For solid arbeid over mange år og for å ha preget ANFO Effekt sine resultatlister siden starten.
  • I 2022 var det Lerum som vant hedersprisen. Som en relativt liten aktør med tilsvarende budsjetter har de konkurrert og markert seg godt i hele perioden.

Hedersprisen Årets birøkter gikk i år til bransjen som helhet

– Det er et stort engasjement og mange flinke personer og virksomheter i bransjen vår. Etter alle disse årene med ANFO Effekt og nå snart 1300 caser i banken, er det dette engasjementet er selve stikkordet for i år, sa Jan Morten Drange under prisutdelingen.

– I løpet av disse årene har vi som bransje blitt flinkere. Målet vil alltid ligge litt foran oss, men vi jobber hver eneste dag for å tette gapet mellom der vi er og det vi til enhver tid opplever som det naturlige målet. Der vi tidligere hadde en liten eksklusiv klan som var litt mer opplest enn oss andre har jeg nå følelsen av at vår nasjonale effektmafia har blitt en ganske stor gjeng, sa han videre.

– Vi er så takknemlig og så imponert over alle dere som hver eneste dag engasjerer dere. Vi vet alle at vi fortsatt har en vei å gå. Men vi går sammen. Det er summen av alle oss som løfter bransjen, sa Jan Morten Drange. 

Del dette innlegget: