Magnet Awards_1920x1080px

Magnet Awards 2023

ANFOs Magnet Awards er en årlig konkurranse som anerkjenner fremragende prestasjoner innen employer branding. Nå er konkurransen åpen for å sende inn case!

Konkurransen gir arbeidsgivere og byråene deres muligheten til å vise fram det beste arbeidet med å skape en attraktiv arbeidsplass og kommunisere merkevarefordeler til potensielle ansatte.

Ny frist for innsending av case er 3. mai kl. 23:59

Prisutdeling i Magnet Awards arrangeres på Ingensteds i Oslo den 15. juni. 

Kategoriene i Magnet Awards er:

  • Årets helhetlige employer branding 
  • Årets kampanje overfor egne medarbeidere
  • Årets kampanje overfor erfarne
  • Årets kampanje overfor studenter
  • Årets stillingsannonse
  • Åpen klasse
  • Årets fagperson for employer branding – gratis deltakelse

Jurygeneral for Magnet Awards er Hans Petter Stub i Whydentify, og ansvarlig for konkurransen i ANFO er Julie Rønning-Arstad. 

Employer branding er i vinden og det siste året har det vært flere store konferanser på fagområdet. Det forteller oss at employer branding er viktig i norsk næringsliv. Derfor er det stas at ANFO arrangerer nettopp Magnet Awards, slik at vi kan hedre de beste arbeidene innen employer branding og rekruttering.

Julie Rønning-Arstad, konkurranseansvarlig for Magnet Awards i ANFO

Nyheten Årets stillingsannonse 

Det siste tilskuddet i kategoriene til Magnet Awards er Årets stillingsannonse. Totalt deles det ut priser i syv kategorier i konkurransen. Les alle kategoribeskrivelsene for Magnet Awards her.

I år gleder jeg meg aller mest til den nye kategorien, nemlig årets stillingsannonse. Her håper jeg vi får noen fabelaktige bidrag fra små virksomheter som ellers ikke kan konkurrere med de store. Men nettopp her kan hvem som helst vinne. Hvem har noen kreative krumspring, hvem har styrt unna floskelfella?

Hans Petter Stub, Jurygeneral i Magnet Awards

Del dette innlegget: