Internasjonal stjerne til årets MarTech dag

Vi er stolte og glade for å presentere Mark Adams fra VICE som foreleser på årets MarTech dag 25. mai.

Mark har vært her en gang før, på DSAD i 2016. Den gang fikk han, som han gjør alle steder i verden hvor han snakker, strålende tilbakemeldinger. Han er en usedvanlig karismatisk og kunnskapsrik person. Vi er noen som har prøvd å få Mark tilbake siden sist. Men som en av VICE sine mest etterspurte foredragsholdere har det vært utfordrende. Men Mark liker oss og ville tilbake til ANFO og Oslo.

Mye kan sies om Mark. Selv om han så vidt har passert 40 har han en merittliste som overgår de aller fleste. Han omtales gjerne som, veldig berettiget også så klart, seriegründer og «thought leader».

Hans hjemmebane er krysningspunktet teknologi, underholdning, innovasjon og markedsføring. 

👈🏻 Mark Adams

Mark har alt av utmerkelser. Her nevnes Sunday Times; Top 100 People in Britain, Evening Standard; Most Influential Londoners, The Guardian; Star of Tech City og Buckingham Palace Business Award 2019. Han har vært involvert i mer enn 35 Cannes Lions, +20 Emmys og 4 Oscar nominasjoner. Han har jobbet med alle! Og da mener vi alle fra Unilever sin CEO til Lady Gaga, Barack Obama og Buckingham Palace. De siste årene har Mark besøkt mer enn 100 land i kraft av sin posisjon og rolle i VICE.

I dag er Mark Senior Vice President and Head of Innovation at VICE Media Group. Om du ikke kjenner VICE og historien, som startet som et ganske alternativt ungdomsmagasin i Canada midt på 90 tallet, til dagens multimilliardselskap med fokus på ungdomsmedia. Et lite kontor i Quebec er nå erstattet med kontorer i 40 land! Mark styrer selv kontoret i UAE fra Dubai.

Referanser skal man lytte til. Særlig de som kommer fra folk som vet hva de snakker om. Det gjør både Sir Martin Sorrell og Lubomira fra LÓreal!

Mark is without doubt one of the most innovative and thoughtful business leaders around. He’s at the vanguard of business, media and technology, and someone I always turn to for smart advice about how the world is changing

Sir Martin Sorrell, Chairman S4 Capital 

Del dette innlegget: