ANFOs topp 10 til påske

Vi tipser deg om våre favoritter til påskeferien slik at du kan la deg underholde, lære noe nytt og spise noe godt!

1. Påskekrim

Ingen påske uten krim eller hva? Den britiske serien «Magpie Murders» har fått strålende kritikker med en sekser på terningen av Aftenposten. Serien i seks deler sendes på NRK og sjekker av på alt en god påskekrim skal inneholde av mord, godt skuespill og gode miljøbeskrivelser.

På bokfronten kan vi nevne titler som «Marta sover» av Romy Hausmann, «Det er jeg som kan hjelpe deg» av Kjersti Halvorsen og «Hjem til mørket» av Amy Angel.

Keplers bokserie om Joona Linna står seg også fortsatt godt som påskekrim.

Se Cappelen Damm sin oversikt over årets beste påskekrim i bokform her.

2. Merkevarer som hører påsken til

Hvilke merkevarer tenker du på når du tenker på påske? Vår egen fagsjef Håvard Kvernaas Bakken har skrevet en kommentar om hvordan store merkevarer innenfor FMCG-segmentet skor seg godt på den gule høytiden. Les kommentaren her.

3. Et deilig bakeprosjekt

Luftig gjærbakster en storfavoritt hos de aller fleste, og skoleboller fylt med solgul vaniljekrem er ren perfeksjon til påske. Test oppskriften fra bakeguru Ida Gran Jansen for et nydelig resultat, og lag gjerne dobbel porsjon for disse skolebollene forsvinner som dugg for vårsol. Finn oppskriften her.

4. Alt du trenger å vite om å lykkes med E-handel på ANFO-tv

Hvis det blir nervepirrende med påskekrim i lengden, anbefaler vi webserien vår om hva som skal til for å lykkes med E-handel. Webinaret har vi produsert sammen med Bring, det er modulbasert og består av fire episoder. Disse kan du hygge deg med, helt gratis, i solveggen etter skitur, når du trenger litt fred fra familien utpå kvelden eller når du bare vil fylle på kunnskapsbanken. Se webinaret her.

5. Sørg for riktig smøring til skiene

I 2020 sluttet Swix å produsere fluorholdig skismøring og de har etablert en panteordning slik at du kvitte deg med den gamle fluorholdige smøringen din på et forsvarlig vis. Bidra til fluorfrie løyper og få litt god samvittighet i sammen slengen – i tillegg til god gli selvfølgelig! Les mer om panteordningen her.

Skjermdump fra https://www.swixsport.com/fluorfri/

6. Tech-tips

Hør episoden «Tech-trender fra SXSW – Amy Webb og Fjord Trends» fra podcasten «Teknologi og mennesker» ledet av Christian Brosstad. I denne episoden har gjestene plukket ut de viktigste trendene som du bør kjenne til fra trendrapportene Amy Webb Tech Trends 2022 og Fjord Trends 2022. Hør podcasten her.

7. Kvikk Lunsj med en hjemmelaget vri

Påskeferie og Kvikk Lunsj hører sammen. Den klassiske kjekssjokoladen fra Freia har vært en trofast turkamerat siden 1937 og den er høyt elsket blant sjokoladespisende nordmenn. Denne påskeferien er det kanskje tid til å teste en hjemmelaget variant? Finn oppskriften på hjemmelaget Kvikk Lunsj med appelsin her.

Skjermdump fra coop.no her

8. Hva gjør internett med deg? 

Podcasten «Rabbit hole» er ledet av The New York Times tech-journalisten Kevin Roose. Han dykker ned i hva som skjer med oss når livene våre går online. Endrer vi oss i takt med verdensveven? Dette prøver Roose å finne svar på i den tankevekkende, og tidvis urovekkende, podcastserien. Hør podcasten her.

9. Nyhetsbrevet du faktisk vil ha

La det bli en inspirerende opplevelse å åpne innboksen din etter påskeferien. Ta en opprydning i nyhetsbrevene du mottar, avslutt abonnementet på de du ikke lenger leser og begynn å abonnere på noen nye.

Nyhetsbrevene fra Contagious er nøye kuratert for oss i markeds- og annonsørbransjen, og de gir en oppkvikkende vitamininnsprøytning til innboksen din hver uke. 

Meld det på nyhetsbrevet her.

10. Arrangementene du å få med deg denne våren

Vårens event-kalender er fullpakket av arrangementer du ikke kan gå glipp av. 28. april går konferansen MarTech dagen 2022 av stabelen på Latter og i slutten av april er det frist for å levere inn case til employer branding-konkurransen Magnet Awards. I tillegg arrangerer vi en rekke lærerike webinarer frem mot sommeren. Få full oversikt over vårens ANFO-eventer her.

Del dette innlegget: