Fra alle oss til alle dere

Riktig god jul og godt nytt år!

Kjære ANFO venn!

Julen nærmer seg og med det anledninger til både ro og kanskje også ettertanke. Vi i ANFO gleder oss også til noen litt roligere dager. Året har vært annerledes. Vi som mange andre har vært ganske hybride og alt for lite har vært slik vi egentlig liker det; Tenk deg gleden over å prates over en kaffe, minglingen og summingen i pausen på en konferanse eller applausen når vi på et fysisk arrangement deler ut priser og utmerkelser. Er det rart vi savner dette? Vi sier som vi sa i fjor på denne tiden. Snart er vi der igjen!

Inntil da gleder vi oss over at vi stadig får flere medlemmer i ANFO. Flere samarbeidspartnere får vi også. Vi har et høyere aktivitetsnivå enn noensinne. Summen av det vi gjør, og mye har vært digitalt det siste året, har aldri vært høyere. Det gjelder både konferanser, webinarer, skoler, nettverksgrupper, selvreguleringer, dialog med våre medlemmer, saker i media osv. Vi gjør stadig flere undersøkelser. Innsikt fra ANFO er god beslutningstøtte for stadig flere. ANFO-TV, der vi sender  våre arrangementer, er allerede godt etablert med stadig høyere seertall. På nyåret kommer ANFO-TV med en ganske spennende nyhet, ikke helt i Netflix avdelingen, men heller ikke så langt unna….

Du har kanskje også fått med deg at vi som en liten ekstra julegave til deg, og i perioden ut året, åpner alt som ligger på ANFO-TV. Bruk gjerne det du har av ekstra fritid her hos oss!

Ha en strålende jul- og nyttårspause! Vi ses snart.

Hilsen fra alle oss i ANFO

Del dette innlegget: