▲ SE VIDEO

Slik skriver du ditt vinnercase!

Se 13 minutters video med de beste tips til å skrive ditt eget vinnercase i ANFO Effekt. Vi har fått med oss Cathrine Dalan, strategidirektør i OMD som «er veldig glad i å skrive gode caser». Hun står bak flere gullvinnere gjennom årene og deler gjerne sine aller beste råd med andre i bransjen.

–  Vinnercase eller ikke, det å skrive et case gjør deg enda bedre i stand til å gjøre jobben din og vil også gi virksomheten en energiboost i hverdagen. Det å skrive et case vil gjøre at du vinner uansett, sier Cathrine i videoen her ovenfor.

Hvordan skrive et case som skiller seg ut?

– Disposisjonen er avgjørende for å nå igjennom med historien din på en effektiv måte, fortsetter Cathrine. Et godt skrevet case har større sannsynlighet for å få frem budskapet sitt enn en et rotete case. I videoen vil du se henne gå nærmere inn på disse temaene:

  • Harde og myke mål
  • Smarte mål
  • Den viktige disposisjonen
  • Innsats vs. Resultat
  • Troverdighet

Lykke til med caseskrivingen!

Husk! Frist for å sende inn case til ANFO Effekt 2021: 7. januar 2022.

Del dette innlegget:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Meld deg på nyhetsbrevet

Følg oss på sosiale medier

Bli medlem

Vil du vite mer om medlemskap i ANFO? Skriv inn navn og e-post, da tar vi kontakt og forteller mer om medlemskap og fordeler.

Abonnér via Apple, Spotify, Podchaser eller Spreaker