▲ SE VIDEO

Slik skriver du ditt vinnercase!

Se 13 minutters video med de beste tips til å skrive ditt eget vinnercase i ANFO Effekt. Vi har fått med oss Cathrine Dalan, strategidirektør i OMD som «er veldig glad i å skrive gode caser». Hun står bak flere gullvinnere gjennom årene og deler gjerne sine aller beste råd med andre i bransjen.

–  Vinnercase eller ikke, det å skrive et case gjør deg enda bedre i stand til å gjøre jobben din og vil også gi virksomheten en energiboost i hverdagen. Det å skrive et case vil gjøre at du vinner uansett, sier Cathrine i videoen her ovenfor.

Hvordan skrive et case som skiller seg ut?

– Disposisjonen er avgjørende for å nå igjennom med historien din på en effektiv måte, fortsetter Cathrine. Et godt skrevet case har større sannsynlighet for å få frem budskapet sitt enn en et rotete case. I videoen vil du se henne gå nærmere inn på disse temaene:

  • Harde og myke mål
  • Smarte mål
  • Den viktige disposisjonen
  • Innsats vs. Resultat
  • Troverdighet

Lykke til med caseskrivingen!

Husk! Frist for å sende inn case til ANFO Effekt 2021: 7. januar 2022.

Del dette innlegget: