▲ SE VIDEO

Vi tar en prat med våre to nye samarbeidspartnere

Velkommen til Hyper og Oculos!

I høst har ANFO fått et par nye samarbeidspartnere; Hyper og Oculos. ANFOs Thomas Rønnerud har tatt en kaffeprat med Henriette Leikanger fra Hyper og Toralf Waaktaar-Solvik i Oculos. Se video ↑

Hva er Hyper

Hyper er et reklamebyrå med både kreative muskler og unik kompetanse på samspillet mellom reklame og innholdsmarkedsføring. – Vi har utviklet en ny arbeidsmetodikk som handler om at vi tenker konvertering helt fra starten av den kreative prosessen og så tar vi med oss det konseptuelle i alt vi gjør i kundeopplevelsen – og alt sammen er innsiktsbasert, sier Henriette.

ANFO har et bra faglig program og gode tilbud til medlemmene.

Henriette Leikanger
Hva er den største utfordringen i bransjen i dag?

– Det fragmenterte medielandskapet er en av utfordringene. Det å klare å holde seg oppdatert, evne å være i forkant og utnytte forstå og utnytte mulighetsrommet er noe som både kundene og bransjen kjenner på. Det er også vanskeligere å få høy dekning på kort tid og gjør at vi må tenke annerledes, svarer Henriette.

Hva er Oculos?

– Vi jobber mest med crm, marketing technology og bruk av egne kundedata. Men Oculos er nok mest kjent for vår jobb med kundeklubber og lojalitetskonsepter, forteller Toralf.

Det juridiske og teknologien rundt bruken av kundedata er to store utfordringer bransjen har i dag.

Toralf Waaktaar-Solvik

Del dette innlegget: