DSAD2021_Havard_1024x500
Foto: Helge Brekke

Den Store Annonsørrapporten 2021

Når kommer rapporten?

ANFOs store årlige studie om virkemidler, utfordringer, utviklingstrekk og prioriteringer hos norske annonsører er en av bransjens mest etterlengtede analyseprosjekter. Undersøkelsen brukes som fasit for hele bransjen. Både media og annonsørenes samarbeidspartnere refererer hyppig til denne undersøkelsen.

Du var kanskje på årets DSAD hvor Håvard Kvernaas Bakken i ANFO presenterte årets analyse. Da feltarbeidet i år ble gjennomført senere enn normalt er ikke selve rapporten ferdig. Vi måtte rett og slett prioritere å lage selve presentasjonen ferdig til årets DSAD.

Det blir laget en rapport.

Rapporten gjør vi ferdig i løpet av de neste 3-4 ukene. Inntil da kan du se Håvard presentere årets analyse på DSAD, på ANFO TV. Meld deg på HER

Del dette innlegget: