ANFO_DSAD_2021_14_11-34-30__MG_4103_FotoHelgeBrekke_AretsForedragsholder
Foto: Helge Brekke

Årets foredragsholder for 2019-2021 er Vebjørn Søndersrød!

Gjennom veldig mange år har ANFO markert «Årets Foredragsholder» basert på evalueringer av foredragsholdere fra våre mange konferanser. I lys av pandemien og ikke minst de konsekvensene den har hatt i bl.a. konferansemarkedet, valgte vi å utsette fjorårets kåring til år. Prisen som nå skal deles ut er altså «Årets Foredragsholder» for de to siste årene.

«Med prisen for «Årets Foredragsholder» ønsker vi å takke alle våre gode faglige venner som hjelper oss med en viktig del av vår virksomhet! I et normalt konferanseår har vi over 100 foredrag og opptredener. På to år, med et høyt aktivitetsnivå med hybridløsninger og digitale eventer, blir det fort det dobbelte. Det å stå på en scene og får feedback fra publikum er motiverende, men det å stå alene foran en skjerm er krevende. Det har vært usedvanlig mange gode digitale prestasjoner også. Herom hersker ingen tvil. Bare det å komme med i et finaleheat som det vi her presenterer, er en bragd!»

Årets vinner har vært på listen før. Vi liker å se på han som en veldig god venn av ANFO; Vebjørn Søndersrød fra Advokatfirmaet Ræder. Gratulerer til Vebjørn og Ræder!

Kom.24 og Anette Johansen-Desjardin intervjuer Årets Foredragsholder 2019-2021. Foto: ANFO

Her kan du lese intervjuer av Vebjørn i Kampanje.no og Kom24.no.

Finaleheatet hvor Vebjørn til slutt stod igjen som den ene vinneren bestod av 19 andre kandidater. Man havner i dette prestisjefylte heatet ved å ha litt bedre evalueringer enn andre. Finalistene er et eksklusivt utvalg av foredragsholderne som har hjulpet oss de to siste årene. Topplisten viser aktualiteten og spekteret i ANFO sitt faglige tilbud.

Alexander Haneng, Posten/Bring

Adrien Bjørnskau, Red dentsu X

Vebjørn Søndersrød, Ræder

Truls Fjeldstad, Norgesgruppen

Sunniva Kilsti og Mia Harbo, Opinion

Sondre Gravir, SATS

Siri Norhagen, Ikea

Martin Berggren Rove, Orkla

Maja Folgerø/Snorre Martinsen, Bureau

Linda Refvik, Norwegian Fashion & Textile Agenda

Kathinka Sommerseth, OBOS

Ingjerd Blekeli Spiten, DNB

Håvard Kvernaas Bakken, ANFO

Hans Erik Johnsen og Maria Høie, Wiersholm

Elisabeth Staksrud, UiO

Eivind Roald, QNTM Group

Christian Werner Skovly, tidligere Advokatfirmaet Føyen Torkildsen

Bendik Heiberg, Curamando

Anna Blom, Teft

Anders Fjeld, Kid/Hemtex

Del dette innlegget: