Terningkast_Fem_1024x500

Dette kan anbefales!

Hilsen fra tidligere elev på AMP-skolen; Line Falk i TRY Opt.

En fornøyd tidligere deltaker er noe vi gjerne formidler videre. ANFO-skolen Ansvarlig Markedsføring og Personvern (AMP) får en jevnt høy skår fra deltakerne etter gjennomført kurs. At tidligere deltakere er fornøyd med 2-dagers skolen viser at dette er god, nyttig og relevant læring. I evalueringen har elevene skåret skolen så mye som terningkast fem!

– Gode diskusjoner gjennom to dager kobles med siste oppdatering på alt fra lovtekster og rettsdommer, til praktiske anbefalinger innen sporing og personvern på nett. Som digital rådgiver med fokus på personvern, er dette en skole jeg kan anbefale til alle som ønsker å bli en bedre rådgiver innenfor ansvarlig markedsføring og personvern, sier Line Falk fra TRY Opt.

ANFO-skolen Ansvarlig Markedsføring og Personvern er en skole over to dager med etterfølgende eksamen og sertifisering i regi av ANFO. Her er det fokus på datadrevet og direkte markedsføring som ligger i handlingsrommet mellom reglene om markedsføring og personvern. Skolen vil også omhandle mer generelle regler om markedsføring. Først og fremst reglene om markedsføring B2C, men der det er relevant vil det bli trukket linjer til B2B.

Følgende tema vil bli behandlet:

  • Reglene om relevante kanaler for direkte markedsføring
  • Reglene om personvern
  • Generelle regler om markedsføring
Neste mulighet å bli med på AMP-skolen er 8. og 22. november 2022.

Del dette innlegget: