Lyd, merkevarer og podkast som format

Det er et slagord som sier: «There are more speakers than screens». Vi i ANFO hadde lyst til å finne mer ut om bruk av lyd i markedsføring. Derfor har vi laget en podcastserie om lyd i samarbeid med Bauer Media.

  • Hva sier den ferske podrapporten om folks forhold til lyd og podkasts?
  • Hvordan bruker merkevarer lyd i sin virksomhet?
  • Hvordan bør en podkast være?
  • Hvem kan lage podkaster?
  • Og hvordan blir fremtiden?

Vi inviterte inn Kristoffer Vangen og Øystein Weibell fra Bauer, Elnaz Esmailzadeh fra Schibsted og Mathias Disen fra DNB til å gi oss noen svar.

I denne podkastserien over 3 deler blir spørsmålene ovenfor besvart. Episodene er en kombinasjon av spørsmål og en samtale, hvor Trygve fra ANFO fungerer som programleder og belyser ulike tema.

Episodeoversikt podkastserien Lyd som virkemiddel:

Episode 1 – Den ferske podrapporten:
Den første episoden tar for seg den ferske podrapporten. Kristoffer og Elnaz svarer på spørsmål om resultatene fra undersøkelsen. Vi får høre faktiske tall på hvordan podkast blir brukt, og går igjennom noen tanker om de ulike funnene.

Episode 2 – Lyd og merkevarer:
Den andre episoden handler om merkevarer. Vi inviterte Mathias Disen fra DNB til å snakke om lyd og merkevarer. DNB har brukt lang tid på å utvikle sin lydidentitet, og bruker den aktivt, både internt og eksternt. Hva gjør andre merkevarer? Hvilken rolle spiller lyd for merkevaren? Mathias svarer også på spørsmål om lyd som virkemiddel, og vi får mange gode svar! PS. Er du nysgjerrig på DNBs lydlogo? Se HER

Episode 3 – Podkast som format:
Den tredje episoden handler om podkast som format. Øystein som er podkastsjef i Bauer forklarer om oppbygningen, mens Kristoffer og Elnaz er tilbake for å snakke om formatet. Kan alle lage podkast? Hvordan blir markedet fremover, og hva med det kommersielle?

Del dette innlegget: