GORDON_BLOGG
Photo by: Brian Bloom

Seth Godin til ANFO-konferanse

Få med deg hele foredraget på «Fem ledestjerner til suksess».

Vi har fått med oss en av bransjens rockestjerner til en helt egen ANFO-konferanse.

Seth Godin er forfatter, gründer og anerkjent foredragsholder. Han har skrevet 20 internasjonale bestselgere, som er oversatt til mer enn 35 språk. Han skriver om den postindustrielle revolusjonen, måten ideer spredte seg, markedsføring, ledelse og viktigst, hvordan alt endrer seg. Du har kanskje hørt om bøkene hans «Linchpin», «Tribes», «The Dip» og «Purple Cow». Hans bok «This is Marketing» ble en øyeblikkelig verdensomspennende bestselger. Hans siste bok «The Practice», som kom ut i slutten av 2020, er allerede en bestselger.

Seth Godin er også grunnlegger av flere selskaper, inkludert Yoyodyne og Squidoo. Bloggen hans, som du finner på Google ved å skrive «Seth», er en av de mest populære bloggene i verden. Podcasten hans er en av de mest berømte verdensomspennende podcastene. I 2018 ble han innlemmet i Marketing Hall of Fame. Han er grunnlegger av The Akimbo Workshops, som organiserer krydret online seminarer som har forvandlet arbeidet til tusenvis av mennesker.

Seminaret «Fem ledestjerner til suksess» er bygget rundt temaene strategi, vekst, innovasjon, omstilling og bærekraft – fem sentrale temaer i alle bedrifter. Evnen til å jobbe målrettet og samtidig tilpasse, endre og finne nye løsninger både på kort og lang sikt kan være forskjellen på suksess eller fall. På konferansen har vi også med oss fire erfarne norske toppledere: Eivind Roald fra QNTM Group, Ingjerd Blekeli Spiten fra DNB, Christian Brandt fra Posten og Cathrine Moksnes fra Maarud.

Se hele programmet og meld deg på HER

Del dette innlegget: