Shortlist_MagnetAwards_2021_1024x500_1
▲ Hele 30 case er med på shortlist!

Magnet Awards: Shortlist er her!

Nivået i år er høyt! Totalt 30 bidrag har gjort en god jobb og kommet med på shortlisten!

Den 8. juni vil årets priser i magnet Awards bli delt ut under en sending på ANFO-TV. Vi kan stolt presentere en fullpakket shortliste med de bidragene juryen mener holder et høyt nivå.

30 bidrag på shortlisten fordelt på 6 fagkategorier 

COWI er det selskapet med flest plasseringer og har totalt 6 bidrag inn på listen. Videre har McDonald’s, Gjensidige, AF Gruppen DNV, PwC, Bærum Kommune fått plass i flere kategorier.  

Høyt nivå i år

Hans Petter Stub som er jurygeneral i årets konkurranse er meget fornøyd med årets bidrag. «Årets shortlist har en rekke nykommere på listen, det vil si virksomheter som ikke har sendt inn bidrag til Magnet Awards tidligere. Det vitner om at stadig flere får øynene opp for viktigheten av å jobbe godt med rekruttering og employer branding. Nivået i år er høyt, med stor variasjon i hvordan man angriper oppgaven, med alt fra noe så old-school som DM til teknologiske løsninger som juryen ikke har sett så mye til tidligere. Her er det mye læring å hente for resten av bransjen!» 

Juryen er godt i gang med arbeidet, og jeg har vært vitne til gode diskusjoner så langt, sier Trygve Tellefsen som er ansvarlig arrangør i ANFO. Det er gøy å se at kvaliteten på arbeidene skaper engasjement hos juryen. Arbeidet juryen holder på med er utfordrende, men jeg er trygg på at de til slutt kommer til å levere en liste med verdige vinnere.  

Nyheten Årets Fagperson avsløres på prisutdelingen

Nytt av året er at vi skal dele ut en individuell pris til en person som har vært med på å løfte Employer branding som fag det siste året. Her er det ingen shortlist, men det er kommet inn mange nominasjoner, og jeg gleder meg til å avsløre vinneren her, sier Trygve Tellefsen.  

Del dette innlegget: