Magnet_nyfrist_3_1024x500

Frist utsatt for Magnet Awards

Flytter frist for caseinnsendelse, og minner om kategorien «årets employer branding talent».

De siste dagene har vi mottatt ønsker fra flere om å få ekstra tid for innsending av case til årets Magnet Awards. Særlig med tanke på kampanjer som avsluttes i disse dager.

Ny frist: 3. mai

Vi i ANFO har selvfølgelig full forståelse og respekt for dette, og velger derfor å gi alle dere noen ekstra dager på å sende inn case. Ny frist vil være mandag 03. mai kl. 12:00.

Husk at alle jobber som er gjennomført mellom april 2020 og april 2021 kan være med i årets konkurranse.

Nyhet: Årets employer branding talent

Til årets Magnet Awards ble det lansert en ny kategori, nemlig «Årets employer branding talent.» Vi ønsker å få frem personen(e) som blant annet står bak de mange gode kampanjene som sendes inn til Magnet Awards hvert år. Det legges ned mangfoldige timer med innsats, det tas gode initiativ, og til slutt så er det enkeltpersonene som har gjort jobben for bedriften. Dette ønsker vi å sette fokus på, med å hedre de personene som har gjort det lille ekstra for sin arbeidsplass.

Nominerte i denne kategorien kan være:

  • En ansatt i en bedrift
  • Et team eller en avdeling
  • En samarbeidspartner

Det er og lov å nominere seg selv, da juryen ser på den nominerte, ikke den som foretok nominasjonen. Derfor vil vinneren av «Årets employer branding talent» være en person, et team eller en avdeling som utmerker seg og bidratt til at employer branding som fag har fått økt annerkjennelse, enten internt i egen virksomhet eller i bransjen.

Forslag med kortfattet begrunnelse og CV til den nominerte sendes til trygve@anfo.no og merkes med «Årets employer branding talent»

Lykke til!

HER finner du all informasjon du trenger for å delta.

Del dette innlegget: