SE VIDEO ▲

Virtuell shoppinghjelp til nettbutikker

Forbrukere har høye forventninger til brukeropplevelsen ved nettshopping. Ny norsk tek-oppfinnelse skal gi økt servicegrad i nettbutikken din.

Netthandel stod for 17,6% av all varehandel i Norge i 2019, og i 2020 ble økningen på over 36 %. Forbrukernes høye forventninger til god funksjonalitet på shoppingsidene gjør at det stilles store krav til bedrifter med egen nettbutikk. Samtidig ser vi også fra flere rapporter at det kan være vanskelig å orientere seg inne på store nettbutikker når du ikke vet hva du er ute etter.

Vi har tatt en prat med Christian Træland fra selskapet VClerk. De er helt i startfasen med sin nye virtuelle shoppingassistent, som skal være med å bringe godt, høyt servicenivå fra butikk over til nettet.

Hør hva Christian sier om hvordan de har brukt 2020, hvilke planer de har fremover, og hva han selv tror om fremtidens retail.

Del dette innlegget: