Se video 🔼

Bedre å bli sett en gang enn å bli oversett mange

Verdifull kunnskap levert av Are Thu på Rethink Retail. Gikk du glipp av foredraget? Se det her!

ANFO-konferansen Rethink Retail hadde full fokus på fremtiden innenfor retail. Få med deg hele foredraget av Are Thu der han gir oss verdifull og nyttig innsikt, gode tips og konkrete anbefalinger om retailbransjen.

Are er Head of Business Intelligence i Re:Media som er mediebyrået til Schjervengruppen. Are forteller bl.a. om hvordan de har begynt å bruke noe de kaller for sekunder med budskap (Seconds With Message) for å få en bedre forståelse av hvilken mulighet for reell påvirkning mediekjøpene faktisk leverer.

I oppmerksomhetens tidsalder trenger vi en bedre måleenhet enn synlig visning (Viewable Impression) som Google og Facebook sine kjøpsalgoritmer optimaliserer mot.
Are Thu.

Del dette innlegget: