Nominer_1024x500
Nominer en kollega du har lyst å se på ANFOscenen!

Nominer en kollega (eller deg selv)

Vet du om noen som har mye på hjertet og god kompetanse om et spesifikt tema?

Kjenner du noen som er meget gode til å formidle? Har du lyst til å se de på ANFO-scenen? Det kan du nå! Nominer dine kollegaer, venner, samarbeidspartnere, inspirasjonskilder, eller selvfølgelig deg selv!

Tema

Det trenger ikke være knyttet til et av våre allerede planlagte tema eller eventer. Vi ønsker å høre om alt som kan være interessant for dagens markedsførere! Stort og smått, unge som gamle, også de som aldri har stått på en scene før. Er tematikken aktuell for våre medlemmer, vil vi gjerne invitere dem opp på ANFO-scenen.

Sparring

Vi sørger for eventuell trening i forkant, og vil være med som sparringspartner dersom personen er ny på scenen, og skal gjøre dette for første gang!

Enkel påmelding

Skriv kort om hvem personen er, hvilken kompetanse personen har og meld inn på skjemaet her:

Del dette innlegget: