Trygve_ANFO 2021_1024x500_blå

Velkommen 2021!

Det skjer mye spennende når vi planlegger aktivitetene for det nye året.

I ANFO legger vi alltid opp til et hektisk, faglig forankret program. Noen møteplasser vil bli fysiske, noen vil være digitale og noen vil være hybride. Fellesnevneren er høyt faglig nivå og relevans. Vi håper på så mange fysiske møteplasser som mulig. Fordi vi vet at det er viktig, og ønsket!

Fokuset for våre aktiviteter og møteplasser vil fortsatt være:

  • Nyskaping og innovasjon 
  • Styrke kompetansen til våre medlemmer og deltakere
  • Etablere og skape nettverksmuligheter
  • Informere om viktige og relevante tema som berører bransjen vår, og være et uavhengig talerør. 
  • Gi talenter muligheten til å presentere på ANFO-scenen
  • Bidra til å profesjonalisere bransjen enda mer

Konferanser

Konferanser vil fortsatt være viktig for ANFO. Noen vil gå over en halv dag, andre en hel dag, og noen vil til og med kunne gå over en hel uke. Vi ønsker å ta opp store tema og litt mindre tema. Her skal det være tyngde i presentasjonene, og det faglige utbyttet skal være høyt. 

Av tema vi kommer til å ha fokus på neste år er blant annet: Forbrukertrender og innsikt, markedsføring og personvern, Martech og Adtech, Retail og E-handel og selvsagt mye mer. Dere vet også at vi er spesielt opptatt av effektiv markedsføring. Ikke minst er dette spesielt synlig gjennom ANFO Effekt og MMM.

Noen av konferansekonseptene har vært med oss i flere år og med gode tilbakemeldinger velger vi å utvikle disse videre. Andre konsepter vil være helt nye.

Skoler og kurs 

ANFO kommer til å ha et stort fokus på skoler og kontinuerlig læring fremover. Dette er et velegnet format for mange temaer. Vi vet at markedet utvikles raskt, og det kan være utfordrende å følge med på alt «det siste». Da er det godt å ha ANFO. Temaer kan her være; Markedsføring og personvern, Martech, CRO, Adobe Marketing cloud, E-commerce osv.

Unge talenter

En gruppe som er spesielt viktig for oss er studenter og unge talenter. Det er dessverre ikke alltid like lett å bli lagt merke til i bransjen. Derfor vil vi i ANFO gi yngre markedsførere muligheten til å vise seg frem. På heldagskonferanser vil vi regelmessig arrangere «talentspotten». Her kan våre medlemmer nominere sine unge talenter til å stå på en ANFO scene.

Frokostmøter, debatter og workshops

Vi kommer til å gjennomføre flere frokostseminarer, enkeltstående presentasjoner eller debatter igjennom hele året. Mest digitalt, men også som fysiske møteplasser. Her kan tematikken være mer smal, og mange av disse vil være relevant for tiden de blir presentert i.

Vi vet at mange temaer skaper debatt, og planlegger å sette sammen vårt eget debatt-team med eksperter fra bransjen som vil debattere saker som har foregått den aktuelle måneden. 

I tillegg er det viktig å møtes for å diskutere ideer, helst plasser med god takhøyde. Derfor kommer vi også til å arrangere workshops igjennom året som en slags after-work. Her kan medlemmene komme for å diskutere ideer, dele kunnskap og bygge nettverk. Uformelt, men også faglig forankret.

Mer dertil…

I tillegg vil podcasten ANFOpodden brukes hyppig igjennom 2021. Det er nok av tema og retninger som passer i et slikt format.

Vi tror 2021 blir et bra år vi! Det fortjener vi alle sammen. Vi gleder oss, og vi gleder oss spesielt til å møtes igjen!

Del dine tips og ønsker!

Kjenner du noen som er dyktig på scenen eller ønsker du et spesifikt tema? Ta kontakt: trygve@anfo.no

Del dette innlegget: