Anfo-logo-long_Kick-off

Bli inspirert hele uken!

La deg inspirere av foredragsholdere som gir enestående innsikt om effekt, kreativitet, effektmåling!

ANFO Effekt har engasjert hele bransjen gjennom 8 år, og fått inn nærmere 1000 case. Dette er alle case som viser at markedsføring gjør en forskjell for bedrifter og merkevarer. Vårt mål har gjennom alle disse årene vært å fremheve fremragende markedskommunikasjon som evner å skape verdier. Det er jo det som til syvende og sist er det viktigste for annonsørene og eksistensberettigelsen til hele bransjen. 

Nå er på tide å spisse blyanten igjen folkens! ANFO Effekt lokomotivet lar seg ikke stoppe av et virus fra Kina. Det vet vi at dere, alle våre gode bransjekollegaer, heller ikke gjør. Fristen for innsending av ditt mest effektive marketing case er i år 31.desember. 

Men før det; ANFO Effekt kick-off over en hel uke. Annonsører og byråer vil presentere noen av de beste og mest lærerike casene fra ANFO Effekt 2019. La deg inspirere av foredragsholdere som gir enestående innsikt om effekt, kreativitet, effektmåling med mer. 

Vi avslutter en spennende uke med årets første digitale «After work» på Teams.

Bli med på Effekt kick-off hele uken!

Håper vi sees!

Del dette innlegget: