Marlene_1024x500

Det går fint å møte fysisk, så lenge trygge rammer er på plass

Det er mange fordeler med seminar. Du øver opp kommunikasjonsevnen, får faglig påfyll, omgås med kjente og ukjente og får et løft i motivasjon og selvtillit. 

Det er fort gjort å bli så opphengt i daglige rutiner at du mister motivasjon og begeistring for jobben. På et seminar kan du komme deg litt bort, lære noe nytt og møte personer med samme interesser og verdier som deg selv. 

Å komme bort fra vante omgivelser kan både gi kreativitet, positivet og ikke minst gi produktiviteten et løft. 

På seminarer vil du kunne finne utstillere og sponsorer som viser frem løsninger du ikke har sett før. Kanskje er det nettopp denne teknologien som vil gi din bedrift økt lønnsomhet.

Man kan selvfølgelig finne mye informasjon og læring på internett, men det er ikke alltid lett og navigere i jungelen av informasjon. På et seminar med et klart budskap og en rød tråd, gir det deg lettere innsikt og forhåpentligvis en bedre forståelse. 

Det er ikke mye som slår følelsen ved å delta på et seminar. Man møter gamle kjente i bransjen, får nye bekjentskaper, møte foredragsholdere, ny kunnskap, ny motivasjon, mye moro og sist men ikke minst en ny «drive» i hverdagen. 

Vi i ANFO gjør det vi kan for å gjøre det trygt for deg å delta på våre seminarer. Vi bruker lengre tid på registeringen slik at ikke alle kommer samtidig, vi deler ut munnbind, det er antibac i alle oppholdsrom, lunsjen blir servert i «matboks» og alle får sin egen sitteplass. 

Vi håper vi ser deg på vårt neste seminar, men ønsker du av ulike årsaker allikevel å holde deg hjemme eller være på kontoret, kan du følge våre seminarer på livestream uansett hvor du befinner deg.   

Se våre seminarer her

Vel møtt!

Del dette innlegget: