Hvordan ser fremtidens markedsavdeling ut?

Se Anna Blom Rias innlegg fra årets MarTech-dag. Fra ANFO-scenen hørte vi henne snakke om hvordan Teft tror fremtidens markedsavdeling vil se ut og hvilken kompetanse bedrifter vil komme til å trenge internt. I tillegg ga hun generelle råd og tips til til hva det er lurt å fokusere på når man skal rekruttere innen MarTech. Mange av miljøene Anna har jobbet med, og jobber med i dag, er i en sterk utvikling og ser store endringer i hvordan de jobber med markedsføring. Her snakker Anna videre om hvordan Teft tror fremtidens markedsavdeling vil se ut og hvilken kompetanse bedrifter vil komme til å trenge internt.

Anna Blom Rian, Rådgiver – Teft

TEFT er Norges ledende rekrutteringsbyrå innen kommunikasjon og jobber i dag omtrent like mye med annonsører som byråer.


Del dette innlegget: