ANFOpodden: Kom deg fort ut på banen igjen

I Anfopoddens episode 3 tar ANFOsTrygve Tellefsen en prat med Ingvar Sandvik fra Kantar Norge. De snakker blant annet om hva forbrukerene mener om eget mediebruk og hvilke kanaler som har fått en økning eller nedgang den siste tiden. Vi ser på innsikt og undersøkelser som forteller hva forbrukerne tenker om annonsørenes reklame og de endringene som har blitt gjort. Har det vært nødvendig for alle å endre kommunikasjonen, eller burde enkelte annonsører holdt «stø kurs» med den orginale strategien.  Vi stiller også spørsmålet: Hva er midlertidig, og hva blir fast fremover. Episoden er laget av Trygve Tellefsen i Anfo.

Episode-tipset til annonsørene er noe alle er interessert av i disse tider:
Sikre deg forspranget. Kom deg fort på banen og promoter varene dine!

God lytting!

Abonnér også via AppleSpotify, Podchaser eller Spreaker

Del dette innlegget: