TrygveTesterPod_7_logo.png
Foto: ANFO

ANFOpodden er live

Vi i Anfo har startet en podcast der vi ønsker å vise, dele og fortelle om arbeidet som skjer i vår bransje. Ikke bare i disse unntakstider, men fra nå og fremover i tid.

Vi har rigget klart for mange hyggelige fagsamtaler, og har planer om mange gode episoder fremover! Det skal deles mye bra og vi er interessert i tips. Er det emner dere mener vi bør ta opp, eller gjester dere mener vi bør invitere? Send mail til: trygve@anfo.no

I første episode møter vi Håvard Rønnevig Bakken (via microsoft teams call) og Trygve Tellefsen (i hjemmestudio). Vi går igjennom Anfo sin egen Korona-tracker, og snakker litt om vår oppfatning av de ulike resultatene. I tillegg har vi hentet inspirasjon fra ulike diskusjonsfora, og snakker litt om kommunikasjon i disse tider.  

Hør første episode her:  

Spotify

Apple

Podchaser

Spreaker

Del dette innlegget: