GettyImages-1046937742_Stor_mann
Foto: Getty Images

Jushjelp å få

Nå skjer mye raskt og får konsekvenser som medfører spørsmål om hva som er lov og rett.

Nå skjer mye raskt og får konsekvenser som medfører spørsmål om hva som er lov og rett.

Noe handler om regler, f.eks. om man kan avbestille uten å måtte betale, hvilke opplysninger man kan utgi om ansatte som er smittet osv. Annet handler om vanskelige situasjoner som manglende likviditet, der praktisk erfaring og kunnskap om reglene kan være til god hjelp.
 

Husk! ANFOs juridiske tjenester er gratis dersom det gjelder generelle spørsmål. Det er først når vi må dykke ned i den konkrete saken at det koster noe – og uansett aldri før vi er enige om at noe skal betales. Ta derfor gjerne kontakt med vår advokat – carsten@anfo.no
 

Vi har et samarbeid med Advokatfirma Ræder, som i denne vanskelige tiden tilbyr alle ANFOs medlemmer 30 minutter gratis rådgivning.

Kontakt advokat Vebjørn Søndersrød – vso@raeder.no

Les mer om jus knyttet til Covid-19: Ta grep nå

Del dette innlegget: