Filter

Filter gir ut magasin for å styrke økonomien

De økonomiske følgene av korona-krisen er i ferd med å bli en krise også for uavhengige medier. Filter Nyheter er i denne sammenhengen særlig utsatt – akkurat i det den presise journalistikken vi er kjent for er viktigere enn noen gang.

Dessverre er situasjonen nå slik at store deler av annonsørintektene som betaler lønna til journalistene våre vil falle bort helt eller delvis den nærmeste tida, utenfor vår kontroll.  
 

Som du sikkert vet, ønsker ikke Filter å ekskludere lesere gjennom dyre abonnementer (vi bestemte oss til og med for å la andre medier publisere artiklene våre på sine flater). Vi har ingen form for pressestøtte fra staten å lene oss på, og vi er heldigvis ikke finansiert av «rike onkler» med en politisk agenda. 
 

Heldigvis har vi et lag av de beste i bransjen som nå jobber alle våkne timer av døgnet for å satse –mer– på grundig journalistikk i stedet for å permittere ansatte eller klage over omstendighetene. 
 

Den gode nyheten er at vi lenge før korona-utbruddet var i ferd med å planlegge et månedlig magasin (ja, på papir!) som takk til de som støtter oss langsiktig, der vi skal samle et utvalg av nettartiklene våre sammen med noen overraskelser. Dette har vi framskyndet slik at den første utgaven snart er klar til de som bidrar.
 

Vi er takknemlige for alle dere som fra før hjelper Filter Nyheter ved å dele publiseringer i sosiale medier og anbefale oss til andre. Nå håper vi at både dere og vennene deres kan bidra til at vi har et helt annet budsjett når vi i morgen skal planlegge veien videre. HER
 

Takk for at du støtter oss – og ta vare på hverandre der ute!


PS: Vi har flere artikler om korona-krisen på vei ut i dag, se hva vi publisert så langt her, og tips meg på harald@filtermedia.no om ting som er for dårlig belyst, både i krisen og om selve viruset.

Les mer: 

ANFO heier på Filter

Om Filter i Medier24

Om Filter i Journalisten

Del dette innlegget: