Noen kommer og noen går

Trygve Tellefsen begynner som ny event- og konferanseansvarlig i ANFO i februar. 

Trygve kommer senest fra NENT men har tidligere jobbet både i VG Partnerstudio, OMD og JCP. Han har dessuten sittet ganske sentralt i styret for MFO de siste årene. Trygve erstatter Tommy Torjesen som slutter etter 6 år for å vie seg til gründerlivet, på heltid.

Vi stokker litt om på ansvarsområdene i en erkjennelse av at vekst og størrelse er viktig. Trygve får ansvaret for å videreutvikle, justere og tilpasse våre konferanser og møteplasser. Noen gamle travere får kanskje ny drakt? Og vi vil helt sikkert også lansere noen nye relevante møteplasser. Alt er i endring. Da gjelder det å ha evnen til å se på egne vinnerkonsepter med nye øyne. Aktivitetsnivået i ANFO er høyt. Ikke bare har vi en rekke konferanser og skoler. Vi har et økende antall nettverksgrupper og andre møteplasser også. Det beste er jo faktisk at veldig mye av dette er inkludert i medlemsprisen for våre medlemmer.

– Jeg er stolt og takknemlig for å få lov til å bli en del av den fremoverlente og dyktige gjengen hos ANFO. Det å jobbe faglig med Norges fremste markedsførere er et stort privilegium. ANFO er og skal være en sentral aktør for nettverksbygging og kompetanseheving. ANFO sine møteplasser har alltid vært viktige og skal sikre instant læring for bruk i våre medlemmers daglige virke. I fremtiden vil jeg være med på å gjøre disse enda viktigere, sier vår nyansatte event- og konferanseansvarlig, Trygve Tellefsen.

Velkommen, Trygve!

Del dette innlegget: