ANFO-TV en on-demand løsning

ANFO-TV er en seksjon hvor vi legger ut digitale konferanser, webinarer og opptak som har interesse for våre medlemmer. Noe av dette er åpnet for alle.  Andre ting vil være eksklusivt for våre medlemmer og konferansedeltagere.

Ser du noe som er lukket som du gjerne skulle sett på? Ta kontakt med thomas@anfo.no eller send ham en SMS på 400 63 859. Da kommer det nok et passord tilbake ganske omgående. Thomas er grei sånn.

Case

MMM digital kick-off

Få med deg 1 time fylt med inspirasjon og læring til årets Max Marketing Mix konkurransen.
Vi presenterer årets jury, viser deg hvordan du skriver et godt MMM case og sist men ikke minst presenterer noen av fjorårets vinner case.

Se on-demand
Konferanse / Webinar

MarTech – Fra plattform til markedsføring

På dagens digitale konferanse tar vi deg med på hele kundereisen fra plattform til markedsføring. Bli inspirert til hvordan du kan bygge en MarTech stack.

Hva må gjøres i dag for å sikre konkurransefortrinn i morgen?
Hvordan kan du og ditt selskap forberede dere?
Hva bør dere tenke på?

Se on-demand
Konferanse / Webinar

Markedsføring og målretting i 2021

Stadig flere nye teknologiske løsninger skal være med på å gjøre mulighetene rundt målrettet markedsføring både bedre og enklere.

Alt kan være personlig, skreddersydd og tilpasset hver enkelt person. Men med GDPR, Schrems II og nå bortfall av cookies, hvor enkelt er det å lage god markedsføring på forbrukerens premisser? Og blir målrettingen snart for målrettet for forbrukerne selv?

Bli med oss når vi spør flere aktører i bransjen om hvordan de jobber med målrettet markedsføring.

Se on-demand
Konferanse / Webinar

WTFUX? Oppnå fantastiske opplevelser

Ingen går inn for å lage dårlige brukeropplevelser; det er som regel bare resultatet av feil fokus i utviklingen av løsningen. I dette webinaret vil du og din bedrift lære hvordan dere med å sette rett fokus med riktige premisser for å lage bærekraftige digitale investeringer med fantastiske brukeropplevelser.

Se on-demand
Konferanse / Webinar

Martech 2020

Passordbeskyttet konferanse.

Opplev ANFO¨s MarTech-dag om igjen i vår on-demand løsning.

Se on-demand